Nr. 82

Nr. 82.

Beschermd wonen bij Jade is mogelijk in de grote historische villa aan de Ootmarsumsestraat 82, kortweg nr. 82, direct naast het centrum. Deze villa is volledig aangepast aan zijn huidige bestemming en wordt omgeven door een parkachtige tuin met terrassen. De appartementen zijn recentelijk verbouwd en beschikken over een royale kamer met badkamer. De meeste appartementen zijn ook voorzien van een eigen keuken. Verder kan iedereen gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer met aangrenzende serre. Dagelijks zorgen de begeleiders in de woonkeuken samen met de bewoners voor de maaltijden. De intensiteit van de begeleiding is verschillend en afhankelijk van de behoefte van de cliënt.

Neem gerust contact met ons op. In de Zorgovereenkomst Jade Wonen en de Huisregels voor het wonen bij Jade vindt u meer informatie over zorg en wonen bij Jade.

Wilt u uw aanmelden bij Jade Wonen, dan kan dat via het volgende aanmeldformulier

Onze locaties

Jade beschikt over vier locaties voor beschermd wonen aan de rand van het centrum van Almelo. In de grote villa aan de Ootmarsumsestraat 82 kunnen elf cliënten beschermd wonen. In 2005 is een villa aan de Esheksweg geschikt gemaakt voor beschermd wonen in drie appartementen. In 2010 zijn in het voormalige gemeentehuis Ambt Almelo, naast nr. 82, acht appartementen gerealiseerd. In 2011 heeft Jade daarnaast een vierde locatie geschikt gemaakt voor beschermd wonen voor vijf cliënten, in het pand "De Hoek".