De Hoek

De Hoek …

Op de hoek van de Ootmarsumsestraat, naast het voormalige gemeentehuis, staat een prachtig monumentaal pand dat sinds een aantal jaar onder Jade valt. Deze locatie voor beschermd wonen heeft de toepasselijke naam “De Hoek” gekregen. Hier zijn vijf woonunits gerealiseerd met eigen keuken en badkamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, waar de begeleiders samen met cliënten maaltijden verzorgen voor de cliënten die dat wensen. Verder kan iedereen gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer. De intensiteit van de begeleiding is verschillend en afhankelijk van de behoefte van de cliënt.

Heeft u interesse?

Neem gerust contact met ons op. In de Zorgovereenkomst Jade Wonen en de Huisregels voor het wonen bij Jade vindt u meer informatie over zorg en wonen bij Jade.

Wilt u uw aanmelden bij Jade Wonen, dan kan dat via het volgende aanmeldformulier

Onze locaties

Jade beschikt over vier locaties voor beschermd wonen aan de rand van het centrum van Almelo. In de grote villa aan de Ootmarsumsestraat 82 kunnen elf cliënten beschermd wonen. In 2005 is een villa aan de Esheksweg geschikt gemaakt voor beschermd wonen in drie appartementen. In 2010 zijn in het voormalige gemeentehuis Ambt Almelo, naast nr. 82, acht appartementen gerealiseerd. In 2011 heeft Jade daarnaast een vierde locatie geschikt gemaakt voor beschermd wonen voor vijf cliënten, in het pand "De Hoek".