Het gemeentehuis

Het Gemeentehuis.

Links naast de grote villa ligt het voormalige gemeentehuis van ”Ambt Almelo”. Jade heeft dit historische pand in 2010 volledig verbouwd met behoud van het prachtige aangezicht. Hier zijn acht appartementen voor beschermd wonen gerealiseerd. Cliënten genieten hebben het voordelen van hun eigen woning. Toch hebben ze de zekerheid dat de begeleiding direct naast de deur is. Het is mogelijk om eten vanuit het pand De Hoek of “82” te verkrijgen of daar gebruik te maken van de gemeenschappelijke huiskamer.

Neem gerust contact met ons op. In de Zorgovereenkomst Jade Wonen en de Huisregels voor het wonen bij Jade vindt u meer informatie over zorg en wonen bij Jade.

Wilt u uw aanmelden bij Jade Wonen, dan kan dat via het volgende aanmeldformulier

Onze locaties

Jade beschikt over vier locaties voor beschermd wonen aan de rand van het centrum van Almelo. In de grote villa aan de Ootmarsumsestraat 82 kunnen elf cliënten beschermd wonen. In 2005 is een villa aan de Esheksweg geschikt gemaakt voor beschermd wonen in drie appartementen. In 2010 zijn in het voormalige gemeentehuis Ambt Almelo, naast nr. 82, acht appartementen gerealiseerd. In 2011 heeft Jade daarnaast een vierde locatie geschikt gemaakt voor beschermd wonen voor vijf cliënten, in het pand "De Hoek".