Ambulante woonbegeleiding

Ambulante woonbegeleiding …

Ambulante woonbegeleiding wordt gegeven vanuit de eigen woonruimte van de cliënt buiten de locaties van Jade.
De begeleiders van Jade bieden ondersteuning in;
*Het huishouden werk
*Daginvulling
*Dag structuur
*Sociale activiteiten.
Eigenlijk bij alles wat nodig is om op een prettige manier zelfstandig te wonen met een indicatie afgegeven door de gemeente Almelo.

Jade is een particulier initiatief en is volledig onafhankelijk van grote reguliere instellingen. We onderscheiden ons niet alleen door de fraaie panden maar ook door de kleinschaligheid en het persoonlijke en gemoedelijke karakter. Derhalve voor menigeen een goed alternatief.

Ondanks de bijzondere uitstraling is Jade voor iedereen toegankelijk.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op. In de Zorgovereenkomst_Jade_Wonen vindt u meer informatie over zorg van Jade

Wilt u uw aanmelden bij Jade Wonen, dan kan dat via het volgende aanmeldformulier.

Onze locaties

Jade beschikt over vier locaties voor beschermd wonen aan de rand van het centrum van Almelo. In de grote villa aan de Ootmarsumsestraat 82 kunnen elf cliënten beschermd wonen. In 2005 is een villa aan de Esheksweg geschikt gemaakt voor beschermd wonen in drie appartementen. In 2010 zijn in het voormalige gemeentehuis Ambt Almelo, naast nr. 82, acht appartementen gerealiseerd. In 2011 heeft Jade daarnaast een vierde locatie geschikt gemaakt voor beschermd wonen voor vijf cliënten, in het pand "De Hoek".